Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Niewbouw

Reeds Gebouwd 23

vanaf
 148.830,00
4
2
2
330 m2
Waterleiding: Ja
Electriciteit: Ja
sl Nieuwbouw| | Nieuwbouw | Reeds Gebouwd 23 Nieuwbouw| | Nieuwbouw | Reeds Gebouwd 23
Straat verlichting: Ja
Verharde wegen: Ja

Bekijk plattegrond

BG

vanaf
 148.830,00

Intervast bouwt en ontwerpt elke woning geheel op maat naar wens en budget. Elk budget is toereikend om uw (droom)woning te realiseren. Eveneens is het mogelijk om uw woning voor te bereiden op uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Uw woning is bij Intervast standaard voorzien van 20 cm fundament verhoging boven het maaiveld. Uw woning wordt volledig geschilderd in een kleur naar wens.

De standaard raamkozijnen worden geleverd met shutterramen. Uw te bouwen woning wordt standaard voorzien van een Italiaans dak met 28 bg longspan zinkplaten. De natte ruimtes worden voorzien van volledige betegeling met de door u gekozen tegels tot en met het plafond (dit geldt vóór 1 badkamer, 1 toilet en 1 terras). De te bouwen woning is volledig voorzien van 110V inbouw stopcontacten, schakelaars, elektra leidingen en waterleidingen (van HENCO) conform de eisen van de nutsbedrijven (EBS & SWM), inclusief de keuringspapieren. In overleg met u, wordt uw persoonlijk installatieplan volledig door Intervast voorbereidt. Op deze manier bepaalt u waar uw lichtschakelaar in de slaapkamer, het stopcontact in uw keuken en waar uw buitenkraan komt. Door deze goede voorbereiding komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en voorkomen wij dat de lichtpunten, schakelaars of stopcontacten op de verkeerde plaats worden geïnstalleerd.

De plafonnering in uw woning wordt standaard voorzien van PVC naadloze schroten, uw kranen komen uit Europa en zijn van het merk Grohe/Hansgrohe. Uiteraard wordt elke woning standaard voorzien van de juiste bestektekeningen (bouwtekeningen) en de goedgekeurde cq. vereiste bouwvergunningen vanuit het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie.

Meerwerken

220 Volt WCD's
 
Airconditioning
 
Aluminium schuiframen
 
Boiler installatie
 
Buitenkraan
 
Dievenijzer deuren
 
Dievenijzer ramen
 
Dievenijzer terras
 
Durotank kooi ter beveiliging
 
Extra wastafel
 
Extra WC duoblok
 
Gas aansluiting
 
Gasleiding
 
Gegalvaniseerde trapezium dakplaten in kleur
 
Hydrofoor installatie
 
Hydrofoor voorbereiding
 
Lichtsensor
 
Luxe sanitair
 
Machinekamer
 
Security lamp(en)
 
Standaard Europese keuken
 
Verhoging plafond
 
Volledige betegeling
 
Warm water tappunten
 
Wasmachine aansluiting
 
Prijs inclusief meerwerk
€ 188.850,00
Please past text to modal

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief